Finansiering & Forsikring - Vi hjælper og rådgiver

Santander Finansiering NY MC

Yamaha Motor Scandinavia og Santander Consumer Bank har indgået aftale om et finansieringssamarbejde der giver os mulighed for at tilbyde vores kunder meget fordelagtige priser på finansiering af ny motorcykel. 

Santander tilbyder lån med en rente på 2,99 %, afbetaling på op til 120 måneder og min. 20 % i udbetaling. Renten er variabel i hele finansieringens løbetid, og tilskrives månedsvis bagud. Beregningen foretages dagligt af den til enhver tid værende restgæld. Du kan altid indfri dit lån.

En låneberegner til hjemmebrug vil blive tilgængelig i den nærmeste fremtid - indtil da er du velkommen til at ringe til os på 35358131 eller kigge ind forbi butikken og få et uforpligtende tilbud på finansieringen af din drømme MC.

Santander finansiering udstyr, værksted mm.

Som noget nyt tilbyder vi nu også finansiering af ekstraudstyr, tøj, værkstedsregninger og små MC'er/scootere mm. gennem santander 

(<35.000,- kr.). Klik på banneret herunder for at beregne hvad dit lån vil komme til at koste.

Mondux Forsikring

Vi kan tilbyde vores kunder en god og fornuftig motorcykel forsikring gennem Mondux. Ring til os på 35358131 eller kig ind forbi butikken og få et uforpligtende tilbud. 

Codan Forsikring

Vi kan endvidere tilbyde vores kunder en god og fornuftig motorcykel forsikring gennem Codan. Ring til os på 35358131 eller kig ind forbi butikken og få et uforpligtende tilbud. 

MC Finans

Når du har fundet drømmemotorcyklen, er det hårde arbejde overstået. Med MC Finans klarer du nemt finansiering og forsikring, så drømmen kan komme ud og køre. Med MC Finans kan du finansiere: 

- Fabriksnye eller brugte motorcykler 

- Ekstraudstyr til motorcyklen eller til dig selv

- Værkstedsregningen

Kom ind og hør mere om dine muligheder for finansiering og forsikring gennem MC Finans. ​MC Finans udbydes i samarbejde med Nordea Finans (læs mere på www.nordeafinans.dk).

Fisker Motorcykler

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Alm. åbningstider mandag-fredag: 

Butik 10:00-17:30. Væksted: 08:00-17:30

Lørdag: Lukket - Søndag: Lukket

Tlf: 35 35 81 31​

Email: Ea@fisker-mc.dk / Joel@fisker-mc.dk

Der tages forbehold for tastefejl.