BRUGT YAMAHA YZF-R1M

​Vi forhandler og monterer alt i ekstraudstyr fra store brands som Yamaha, Akrapovic, Rizoma, Puig, Givi, SW-Motech, SP Connect og mange flere.

BRUGT YAMAHA YZF-R1M BESKRIVELSE​

​Model årgang: 2015.   Første gang indregistreret: 04/12-2018.   KM kørt: ~1.300.   Yamaha fabriksgaranti tilbage: +4½ år.     

Monteret ekstraudstyr der medfølger i prisen:

- Original Akrapovic udstødning uden kat. 

- JL design baglygte 

- RG traction pads

Motorcyklen er særdeles velholdt og fremstår som ny. Originale dele følger med.

YZF-R1M er Yamahas mest avancerede produktionsmotorcykel, og dens sofistikerede teknologi gør det muligt for alle racerkørere og banekørere at opdage deres sande potentiale.

For at opnå bedre omgangstider er der et opgraderet Quickshift-system (QSS), som giver ubesværet op- og nedskift. Den nye Electronic Racing Suspension (ERS) justerer automatisk dæmpningen for at give en højere grad af støtte under opbremsning, acceleration og i sving – og en ny grænseflade gør det nemmere at vælge tilstande.

Den nye ECU arbejder sammen med QSS og det forbedrede Lift Control System (LIF) for at muliggøre hårdere acceleration – og kåbens moderniserede grafik fokuserer på den lette kulfiberstruktur.

​BRUGT YAMAHA YZF-R1M 289.990,- KR. HERAF 1.990,- LEV.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

10.00 - 17.30