YAMAHA TRACER 9 GT 2021

179.990. KR. INKL. LEV.

OBS! UDSOLGT - KOMMER IGEN I 2022

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

YAMAHA TRACER 9 GT BESKRIVELSE

Yamaha har opdateret Tracer 9 GT til 2021. Den er nu lettere, hurtigere, mere alsidig og mere teknisk end nogensinde før, med markante forbedringer på alt fra aerodynamik og ergonomi til ydeevne og elektronik. Denne næste-generations sport touring MC er bygget til at tage dig og din passager på nye eventyr hvor det kun er fantasien der sætter grænser. 

Tracer 9 GT 2021 leveres nu med en 6-aksel gyrosensor der har medført at den får justerbare hjælpesystemer som traction control, slide control, lift control og brake control. Eksklusive features der indtil nu har været forbeholdt topmodellerne i Yamahas YZF race serie. 

Den kraftfulde CP3 crossplane motor har fået en stor opdatering og yder nu 119hk ved 10.000 omdrejninger og har fået endnu mere bundtræk ved lave omdrejningstal. Dens saft og kraft kan endvidere justeres og tilpasses over 4 forskellige motorindstillinger. Samtidig er benzinforbruget (-9 %) og CO2 udledningen blevet effektiviseret og gjort lavere og benzintanken er blevet større. 

Der er opnået markante vægtreduktioner på både motor, stel og fælge. Kåben og sædet har fået et nyt og henholdsvist mere aerodynamisk og ergonisk design. Twin-LCD display i fuld farve og elektronisk fartpilot er nu standard og både forlygte og blinklys er med nye, kraftige LED pærer.

Den eksklusive GT-version af Tracer 9 leveres med semi-elektronisk KYB affjedring, både for- og bagtil, der fodres med information fra gyrosensoren. Derudover har den fuld op- og ned quickshifter, varmehåndtag, LED cornering-lights og 2 x store hard-case sidetasker inkl. bøjler og låse. 

​Den nye Tracer 9 GT er mildest talt pakket med topmoderne teknologi og komfortfeatures der gør alle ture til en fantastisk oplevelse.

DETALJER

 • TRACER 9 GT: Fantastisk all-round sportstourer med overskud af kræfter, moment og masser komfort
 • GT-Features: Semi elektronisk KYB affjedring, fuld quickshifter, varmehåndtag, LED corner-lights og 2 x store hard-case sidetasker inkl. bøjler og låse.
 • Dedicated colours and graphics
 • EU5 890cc CP3 engine
 • Lightweight CF aluminium die-cast frame
 • 6-Axis IMU plus lean-sensitive rider aids
 • Next generation design and styling
 • Full LED lighting
 • Twin 3.5” TFT meters
 • Kørekort: A
 • Farver: Icon Performance (NYHED 2021), Tech Kamo (NYHED 2021), Redline (NYHED 2021)

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

mandag-fredag: 10:00-17:30

lørdag-søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

mandag-fredag: 08:00-16:00

lørdag-søndag: lukket​