YAMAHA - EKSTRAUDSTYR

YAMAHA tilbyder et kæmpe udvalg af ekstraudstyr som forhandles gennem os. Skriv en mail med de dele du er interesseret i, så sender vi dig et uforpligtende tilbud på delene + montering hvis det ønskes. Klik på banneret herunder for at komme til YAMAHA EU'S officielle hjemmeside:​​

Yamaha har endvidere lavet et interaktivt redigeringsværktøj, der giver dig mulighed for at sammensætte ekstraudstyr til din personlige drømme MC. Ekstraudstyr inkluderer bl.a. nummerpladeholder, diverse tasker, ekstra beskyttelse, iphoneholder mm. 

Udover en 3D-fremvisning vil du blive oplyst en samlet pris for det valgte udstyr (eks. montering).

Link til MT-07:

https://www.yamaha-motor.eu/dk/produkter/motorcykler/hyper-naked/mt-07.aspx?view=configure

Redigeringsværktøjet er naturligvis tilgængeligt for alle Yamaha's modeller. Find blot den MC du er interesseret i på nedenstående link (Yamaha EU's officielle hjemmeside) og klik derefter på "Configure your bike". Alternativt kan ekstraudstyret ses i almindelig visning under fanen "tilbehør". 

https://www.yamaha-motor.eu/dk/produkter/motorcykler/index.aspx​  

BESTILLING

​Når du har valgt og "monteret" det udstyr du er interesseret i på hjemmesiden har du følgende to valgmuligheder for at sende din bestilling til os:

PDF: Klik på "accessories added" nederst til højre. Klik derefter på "Download as PDF". Send PDF filen til ea@fisker-mc.dk eller joel@fisker-mc.dk via din egen mail.

Mail via Yamaha's hjemmeside: Klik på "accessories added" nederst til højre. Klik derefter på "mail" og send til enten ea@fisker-mc.dk eller joel@fisker-mc.dk. OBS: Udfyld venligst det nederste feldt (besked feldt) med din EGEN mailaddresse og/eller dit tlf nummer.

Når du har sendt os din bestilling vil vi kontakte dig med information vdr. leveringstid, pris for montering og betaling.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf: 35358131.​

Fisker Motorcykler

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Alm. åbningstider mandag-fredag: 

Butik 10:00-17:30. Væksted: 08:00-17:30

Lørdag: Lukket - Søndag: Lukket

Tlf: 35 35 81 31​

Email: Ea@fisker-mc.dk / Joel@fisker-mc.dk

Der tages forbehold for tastefejl.