​FISKER MOTORCYKLER - FIRMAPROFIL OG HISTORIE

Fisker Motorcykler er din professionelle og erfarne Yamaha forhandler med tilknyttet autoriseret Yamaha MC & scooter værksted/skadescenter i hjertet af København. Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler & scootere og fører et bredt sortiment af Yamaha reservedele, MC beklædning og sikkerhedsudstyr samt ekstraudstyr og customdele. Vores Yamaha værksted og skadescenter har 48 års erfaring specifikt med at servicere, reparere, fejlfinde og montere ekstraudstyr på Yamaha køretøjer.  

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Fisker Motorcykler: Dengang og i dag del 1. Tak til Mads Black for video og produktion.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

​Fisker Motorcykler: Dengang og i dag del 2.Tak til Mads Black for video og produktion.

Navnet Fisker og motorcykler har været uløseligt forbundet i mere end 75 år. Siden 1939 har Fisker-familien domineret motorsports-scenen for 2-hjulere og samtidig drevet motorcykelforretningen i København. Og de har gennem alle generationer gjort det med et drive, der mange gange har sikret dem titlen som årets bedst sælgende Yamaha forhandler.

ROSKILDE RING - ERHARDT FISKER ​PÅ EN MZ 250

I 50′erne hærgede Erhardt Fisker dørtræk-ovalerne sammen med Morian Hansen. Chris Fisker var i 70′erne og 80′erne en af Danmarks bedste kørere i 500-kubik roadracing, hvilket otte danmarksmesterskaber mm. dokumenterer. Sønnen Joel markerede sig allerede som 16-årig i 125-klassen og senere i formel 2, hvor han vandt bronzemedaljer. Herefter rykkede Joel til 250 kubik, og her vandt han sølv to gange og blev dansk mester én gang.​​

JYLLANDSRINGEN - CHRIS FISKER PÅ EN RG 500​​

Alle Fisker-generationerne har været aktive i motorcykelforretningen på Åboulevard 55 siden 1970, og pr. 1. februar 2014 har Joel og hustru Ea overtaget forretningen efter Chris. Ea sørger som før for salg af motorcykler, reservedele og tilbehør i butikken, og hun får nu selskab af Joel, der samtidig er inde over servicearbejde og reparationer på værkstedet. Værkstedet bemandes af 3 dygtige mekanikere Kim Haven, Jannick Sommer og Michael Rose.

NORDISK MESTERSKAB PÅ RYDSKOGEN 1990 - JOEL FISKER PÅ EN YAMAHA TZ 250​

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:30

Lørdag: lukket

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket

HELLIGDAGE, FERIER OG LUKKEDAGE

Er du i tvivl om butikken er åben? Se vores udvidede åbningstider herunder: