Fisker Motorcykler - Værksted

Hos Fisker Motorcykler driver vi et autoriseret Yamaha værksted hvor vi laver alt fra service til montering af udstyr og ombygninger, samt alle reparationer og skader på Yamaha motorcykler/scootere. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring med at reparere Yamaha motorcykler/scootere og bruger naturligvis originale Yamaha reservedele såfremt det ønskes.

Værkstedet er åbent alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00. Motorcykler/scootere kan afhentes/afleveres indtil kl. 17:30.

Kontakt værkstedet på tlf: 35358131 eller på email: joel@fisker-mc.dk​ så finder vi sammen den løsning der passer dig og din motorcykel bedst.​

Nyhed! Yamaha 5+ mobilitetstjek

Yamaha løfter i samarbejde med sine forhandlere sløret for et skræddersyet koncept til ejere af Yamaha motorcykler, der har kørt 5 år eller mere. Tilbuddet er specielt beregnet for de kunder, der ikke længere har glæde af Yamaha’s 5 års fabriksgaranti.

Konceptet hedder ”Yamaha 5 plus mobilitetstjek”: Prisen for dette er inkl. gratis vejhjælp kun 1.799,- kr. inkl. moms og inkluderer arbejdsløn, olie-filter skift og gennemgang af din motorcykel på hele 15 punkter. Der gøres naturligvis brug af originale Yamaha dele – samt Yamalube olie specielt designet til motorcykler med stemmegaffel logo.

Ved afhentning efter “5 plus mobilitetsservcetjek” får du naturligvis et skema udleveret i underskrevet stand, som garanti for at motorcyklen er grundigt gennemgået. Du får inkl. i prisen et helt års GRATIS abonnement på vejhjælp, udelukkende ved at Yamahas specialuddannede mekanikere udfører et 5 plus tjek. Et sådant vejhjælpsabonnement udgør alene en værdi af 800,- kr. inkl. moms.​​

Fisker Motorcykler

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Alm. åbningstider mandag-fredag: 

Butik 10:00-17:30. Væksted: 08:00-17:30

Lørdag: Lukket - Søndag: Lukket

Tlf: 35 35 81 31​

Email: Ea@fisker-mc.dk / Joel@fisker-mc.dk

Der tages forbehold for tastefejl.