YAMAHA RESERVEDELE

Vi forhandler alt i originale Yamaha reservedele til meget konkurrencedygtige priser. Vi har et stort lager af reservedele, og har vi ikke den del du søger, kan vi bestille hjem direkte fra Yamahas hovedlager.​

FIND DEN DEL DU MANGLER I YAMAHAS PARTS CATALOGUE ​

- I Yamahas online parts catalogue kan du selv finde den officielle reservedelsfilm på netop DIN motorcykel (klik på link nedenfor!)

- Søgning med stelnummer sikrer at du finder den helt rigtige reservedelsfilm til din MC (stelnummer kan du finde på motorcyklen eller slå op ud fra din nummerplade online)

- Hvis du er i tvivl - giv os et kald på 35358131!

BESTILLING HOS OS

Vi hjælper gerne med at finde den del du mangler! ​Ved bestilling af reservedele, bedes du have dit registreringsnummer eller stelnummer klar, så er du sikker på at få den rigtige pris og reservedeldel til netop din motorcykel/scooter. Vi bestiller kun reservedele mod forudbetaling, og købte varer tages ikke retur.

Vi sender gerne reservedele med GLS mod forudbetaling til vores konto i Jyske Bank 7417-1000537 eller via MobilePay på nummer 39555.

Ring på 35358131 eller send en mail til ea@fisker-mc.dk / joel@fisker-mc.dk så hjælper vi dig med at finde netop den del du går og mangler.​

FORDELE VED BESTILLING HOS OS

  • Sikkerhed for originale kvalitetsreservedele fra Yamaha​

  • Baseret på dit stelnummer kan vi garantere at den del vi får hjem passer til netop din MC*

  • Kun 2 arbejdsdages levering, ved bestilling inden kl. 14, på langt de fleste dele*

  • Bestil via telefonen og få varerne tilsendt med GLS til pakkeboks eller gjort klar til afhentning i butikken

* ​Sidder der uoriginalt udstyr eller dele på din MC kan vi ikke garantere at de passer sammen med originale dele fra Yamaha. Det bedes derfor oplyst ved bestilling hvis dette er tilfældet.

* Enkelte dele bestilles hjem fra Yamahas lager i japan - leveringstiden vil da være 1-2 uger.​

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

10.00 - 17.30