YAMAHA RESERVEDELE

Vi forhandler alt i originale Yamaha reservedele til meget konkurrencedygtige priser. Vi har et stort lager af reservedele, og har vi ikke den del du søger, kan vi hurtigt bestille hjem direkte fra Yamahas hovedlager.

FIND DEN DEL DU MANGLER I YAMAHAS PARTS CATALOGUE ​

- I Yamahas online parts catalogue kan du selv finde den officielle reservedelsfilm på din MC (klik på banneret nedenunder)

- Søgning med stelnummer sikrer at du finder den helt rigtige reservedelsfilm til din MC (stelnummer kan du finde på motorcyklen eller slå op ud fra din nummerplade online)

- Hvis du er i tvivl - kontakt os på tlf. 35358131

​Udfyld kontaktformularen nedenfor og skriv varenummer samt ønsket antal på de reservedele du er interesseret i. Så vender vi tilbage med en samlet ordrebekræftelse, pris og forventet levering. Vi sender gerne reservedele med GLS. Kontakt os for en fragtpris på din levering.

Vi bestiller kun reservedele mod forudbetaling, og købte varer tages ikke retur. Betalingsoplysninger: Bankoverførsel: Jyske Bank 7417-1000537. MobilePay: 39555

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

VI HJÆLPER GERNE

Er du i tvivl om den del du har fundet er den rigtige? Vi hjælper gerne med at finde den del du mangler. ​Ring på 35358131 eller send en mail til ea@fisker-mc.dk / joel@fisker-mc.dk så hjælper vi dig med at finde netop den del du står og mangler.​ 

​Ved bestilling af reservedele, bedes du have dit registreringsnummer eller stelnummer klar, det er din sikkerhed for at få rigtige pris og reservedeldel til netop din motorcykel/scooter. 

Vi bestiller kun reservedele mod forudbetaling, og købte varer tages ikke retur. Betalingsoplysninger: Bankoverførsel: Jyske Bank 7417-1000537. MobilePay: 39555

FORDELE VED BESTILLING HOS OS

  • Sikkerhed for originale kvalitetsreservedele fra Yamaha​

  • Baseret på dit stelnummer kan vi garantere at den del vi får hjem passer til netop din MC*

  • Kun 2 arbejdsdages levering, ved bestilling inden kl. 14, på langt de fleste dele*

  • Bestil via telefonen og få varerne tilsendt med GLS til pakkeboks eller gjort klar til afhentning i butikken

* ​Sidder der uoriginalt udstyr eller dele på din MC kan vi ikke garantere at de passer sammen med originale dele fra Yamaha. Det bedes derfor oplyst ved bestilling hvis dette er tilfældet.

* Enkelte dele bestilles hjem fra Yamahas lager i japan - leveringstiden vil da være 1-2 uger.​

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: 10:00-13:00

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​