YAMAHA VÆRKSTED & SKADECENTER

Hos Fisker Motorcykler driver vi et autoriseret Yamaha værksted hvor vi laver alt fra service til montering af ekstraudstyr, samt alle reparationer og skader på Yamaha motorcykler/scootere. Vores dygtige mekanikere har mange års erfaring med at reparere Yamaha motorcykler/scootere og bruger naturligvis originale Yamaha reservedele.

Få et uforpligtende tilbud på din reparation/opgave ved at udfylde kontaktformularen, ringe på tlf: 35358131 eller sende en mail til: joel@fisker-mc.dk​. Hos os mener vi at god kommunikation og personlig vejledning er nøglen til at finde den løsning der passer bedst til dig og din motorcykel.​

Værkstedet er åbent alle hverdage fra kl. 08:00 til 16:00. Motorcykler/scootere kan afhentes/afleveres indtil kl. 17:30.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Yamaha 5+ mobilitetstjek

Yamaha løfter i samarbejde med sine forhandlere sløret for et skræddersyet koncept til ejere af Yamaha motorcykler, der har kørt 5 år eller mere. Tilbuddet er specielt beregnet for de kunder, der ikke længere har glæde af Yamaha’s 5 års fabriksgaranti.

Konceptet hedder ”Yamaha 5 plus mobilitetstjek”: Prisen for dette er inkl. gratis vejhjælp kun 1.799,- kr. inkl. moms og inkluderer arbejdsløn, olie-filter skift og gennemgang af din motorcykel på 15 punkter. Der gøres naturligvis brug af originale Yamaha dele.

Ved afhentning efter “5 plus mobilitetsservcetjek” får du naturligvis et skema udleveret i underskrevet stand, som garanti for at motorcyklen er grundigt gennemgået. Du får inkl. i prisen et helt års GRATIS abonnement på vejhjælp, udelukkende ved at Yamahas specialuddannede mekanikere udfører et 5 plus tjek. Et sådant vejhjælpsabonnement udgør alene en værdi af 800,- kr. inkl. moms.​​

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

10.00 - 17.30