​INVITATION!

🏍️ Yamaha START2RIDE Invitation! 🎉

⏱ Hvornår? Søndag d. 28/4 kl. 10:00-16:00
🧭 Hvor? Storkøbenhavns Køretekniske Anlæg A/S: Tømmerrupvej 31, 2770 Kastrup

Følg nedenstående link, læs mere og tilmeld dig til eventet allerede nu 👇

https://www.yamaha-motor.eu/dk/da/experience/start2ride/


Er du klar til den ultimative Yamaha-oplevelse? Sæt stort kryds i kalenderen, spænd styrthjelmen og gør dig klar til et event, som du ikke vil gå glip af!

🏍️ Prøvekør de nye Yamaha Motorcykler: Dette er din chance for at føle friheden ved at køre på en Yamaha. Tag en tur på vores lukkede bane – uanset om du er nybegynder eller erfaren rytter, har vi noget for dig.

✨ Besøg fra køreskoler: Har du ikke kørekort endnu? Så er dette stedet hvor du både kan se, mærke og opleve hvad det vil sige at køre MC. Der vil være repræsentanter til stede fra erfarne MC køreskoler, som er klar til at fortælle om deres tilbud.

🍔 Streetfood: Der vil være udvalgt mad og drikke, som sikrer, at du har energien til at udforske alt, hvad dagen har at byde på.

🎵 Live DJ-Musik: Dyk ned i den livlige atmosfære med fantastisk musik, der holder energien høj hele dagen.

✨ Og meget mere: Vi har masser af spændende oplevelser i ærmet!

👥 Tag dine venner med: Dette er den perfekte lejlighed til at dele din passion for motorcykler med venner og familie. Del denne invitation og gør dem til en del af festlighederne!

Sikr dig en plads til en dag fuld af spænding, fællesskab og ren Yamaha-ånd. Vi glæder os til at dele denne uforglemmelige MC-oplevelse med dig!

🛑 Husk: Sikkerhed først! Sørg for at medbringe passende køreudstyr til prøvekørslen, samt at udvise respekt og ansvarlighed for dine med-motorcyklister ❤

Vi glæder os meget til at se jer til Yamaha START2RIDE 🙌​

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: 10:00-13:00

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​