MOTORCYKEL STARTPAKKETILBUD​

Hos Fisker Motorcykler har vi gjort det let, enkelt og billigt for dig, at udleve din drøm om at køre motorcykel​!

Udsigten til at tage et motorcykelkørekort, finde en ny motorcykel og skulle navigere rundt i junglen af hjelme og udstyr, kan for mange føles som en uoverskuelig opgave. 

Vi har derfor sammensat all-inclusive tilbudspakker til dig, hvor du både får et motorcykelkørekort, en helt ny Yamaha motorcykel og en komplet udstyrspakke til én samlet tilbudspris. Vi er naturligvis klar til at guide og rådgive dig gennem hele forløbet, så du får den bedst mulige start på 2-hjul overhovedet.

Få den rigtige start på din motorcykeldrøm

​Alle vores startpakketilbud tager udgangspunkt i Yamaha motorcykler, der deler den samme 690cc CP2 crossplane motor. Yamahas CP2 motor er fantastisk, fordi den er bundpålidelig, kraftfuld og frem for alt SJOV. Alle motorcyklerne kan leveres full-power eller neddroslet til A2 kørekort.

Vi anbefaler motorcykler med denne type motor til førstegangskøbere, da de rammer et sweet-spot, hvor de både er sjove for nye såvel som erfarne motorcyklister. Det er derfor hverken motorcykler, hvor man bliver skuffet over saft og kraft efter et par måneder, eller føler sig utryg ved ikke at kunne kontrollere en alt for voldsom maskine.

Yamaha MT-07 Pure Startpakketilbud

Yamaha MT-07 er blandt de mest ikoniske og bedst solgte motorcykler nogensinde både i danmark og på verdensplan - og det er bestemt ikke uden grund. MT-07 er en hypermoderne streetbike med et aggresivt og stilrent design, og den er uden sammenligning vores mest populære model - både til nye og erfarne motorcyklister. 

MT-07'eren udmærker sig ved sit ikoniske og karakteristiske udseende, og ved at være enormt smidig og meget letkørt.

Yamaha XSR 700 Startpakke​tilbud

Yamaha XSR 700 er gaven til dig, der er vild med det klassiske og tidsløse cafe-racer look, men stadig ønsker en moderne motorcykel med fremragende teknik, køregenskaber og stor pålidelighed. XSR 700 er bygget på det nøjagtig samme tekniske fundament som vores MT-07, og deler derfor køreegenskaber 1:1 med denne.

XSR 700 udmærker sig ved sit klassiske cafe-racer inspirerede design, og ved at være enormt smidig og meget letkørt.

Yamaha YZF-R7 Startpakke​tilbud

Motorcyklerne i Yamahas YZF-sportsserie er nogle af de mest ikoniske motorcykler overhovedet, og for mange er det her, at drengedrømmen om en motorcykel for alvor er startet. Yamaha YZF-R7 er lynhurtig, adræt og tilbyder sportslige præstationer både på landevejen og på racerbanen. 

Yamaha YZF-R7 udmærker sig ved sit ikoniske supersport udtryk samt fremragende køreegenskaber.

Yamaha Ténéré 700 Startpakketilbud​

Yamaha Tenere 700 er den ultimative rejsepartner, der altid er klar på alle slags oplevelser og udfordringer. Hvis du ønsker at være fuldstændig ubegrænset i din søgen efter nye eventyr, er Tenere 700 den bedste investering du kan lave. T7 er klar til at erobre det hele - fra grove grusveje og snævre skovspor i Sverige og Norge til snoede landeveje og majestætiske bjergpas i sydeuropa.

​Yamaha Tenere 700 udmærker sig ved at være den ultimativt pålidelige rejsemaskine, som både er en fornøjelse at køre on-road og off-road.

Ønsker du startpakketilbud på en anden ny Yamaha motorcykel? ​

Vi kan lave et godt startpakketilbud, uanset hvilken ny Yamaha motorcykel du er interesseret i. Udfyld nedenstående kontaktformular og lad os høre hvad du har af ønsker, så vender vi retur med et uforpligtende tilbud herpå: ​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: 10:00-13:00

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​