​Hvorfor købe motorcykel hos Fisker Motorcykler?

At vælge en ny motorcykel er ikke kun en investering i et transportmiddel, men i en livsstil og en passion. Mange faktorer spiller ind, fra tekniske specifikationer og performance til komfort, stil og naturligvis budget. Derfor forpligter vi os til at guide dig gennem denne proces med ærlighed, og en dyb forståelse for, hvad det betyder at være en del af motorcykelverdenen. Hos Fisker Motorcykler er vores mål er at gøre dit motorcykelkøb lettere, sjovere og til en spændende del af din kommende rejse på to hjul.

Som en familieejet Yamaha motorcykelbutik igennem 54 år tilbyder vi en unik blanding af personlig service, ekspertise og dedikation, som du ikke finder andre steder. Her er et par grunde til, at vi mener, du bør vælge os, når du køber din nye Yamaha MC:

❤ Familiefirma med passion: Passionen for Yamaha motorcykler løber igennem vores familie foreløbig i 4 generationer, og hos os, er der både plads til nye og erfarne motorcyklister. Vi stræber efter altid at tilbyde en varm og indbydende betjening, der afspejler vores fælles passion for motorcykler.

🤝 Personlig vejledning og rådgivning: Vi tager os tid til at forstå dine behov og drømme, så vi kan vejlede dig til den perfekte Yamaha model, samt det udstyr der passer til din livsstil, køreevner samt dine præferencer.

✅ Ekspertise du kan stole på: Med 54 års erfaring i branchen, deler vi gerne ud af vores viden og tips, så du føler dig tryg ved dit køb og vedligeholdelsen af din motorcykel.

💞 Gode byttepriser uanset mærke: Har du motorcykel i forvejen, kan vi altid lave en god byttepris til dig på en ny Yamaha motorcykel eller Yamaha scooter.

🙏 Støt lokalt: Ved at vælge os støtter du lokale arbejdspladser og bidrager til et levende motorcykelfællesskab, hvor vi sammen deler erfaringer, ture og begivenheder.

🔧 Danmarks mest erfarne Yamaha værksted: Vores autoriserede Yamaha værksted laver alt fra service, dækskifte, fejlfinding, montering af ekstraudstyr, skader og reparationer på Yamaha motorcykler og Yamaha scootere. Som noget helt unikt laver vi udelukkende Yamaha køretøjer på værkstedet, da vi prioriterer at have erfaring og ekspertise med de produkter, som vi brænder for.

🥾 Stor og moderne udstyrsafdeling: Når man kører motorcykel, er den samlede oplevelse også defineret af det udstyr man kører med. En højkvalitets styrthjelm og den rette beklædning er afgørende for både sikkerheden og den samlede oplevelse på 2 hjul. Hos Fisker Motorcykler ligger vi stor vægt på at vejlede vores kunder i valget af styrthjelme og tøj, der opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, samtidig med at de afspejler din personlige stil og præferencer. 

Hvorfor vælge en Yamaha motorcykel?

Hos Fisker Motorcykler har vi taget et bevidst valg om udelukkende at forhandle Yamaha motorcykler. Denne beslutning stammer fra vores mange års erfaring i motorcykelbranchen, hvor vi har set, prøvet og udvekslet erfaringer med utallige mærker og modeller. 

Yamaha's forpligtelse til høj kvalitet og innovation afspejles i hvert eneste køretøj, de producerer. Fra deres banebrydende teknologier og robuste konstruktion til deres fokus på førerens komfort og sikkerhed, demonstrerer Yamaha en unik forståelse for, hvad ægte motorcykelelskere søger. 

Vi tror på, at vores kunders køreoplevelser kun skal være af den højeste standard, og ved at specialisere os i Yamaha, kan vi sikre, at hver eneste motorcykel vi sælger, både ny som brugt, lever op til disse forventninger. Vores dedikation til Yamaha giver os mulighed for at dykke dybere ned i mærkets nuancer, fra de seneste modeller og teknologiske fremskridt til de fineste detaljer i vedligeholdelse og service. Dette specialiserede fokus sikrer, at vi kan tilbyde upartisk og dybdegående rådgivning, der hjælper dig med at finde den perfekte Yamaha motorcykel, der matcher din stil og behov.

Oplev vores store udvalg af nye og brugte Yamaha motorcykler i København

Vores butik i København er fysisk lille, men vi har naturligvis samme store udvalg som alle andre steder. Vi forhandler hele Yamahas modelprogram af on-road motorcykler og scootere, og har vi ikke netop den model som du søger stående på gulvet, får vi den normalt leveret på få hverdage direkte fra Yamaha. 

Vi tilbyder også smarte og praktiske motorcykel startpakker med MC kørekort, ny yamaha motorcykel og fuld udstyrspakke til én samlet skarp tilbudspris.

Klik på et ikon herunder og se vores udvalg:

Prøv motorcyklen før du køber

Hos Fisker Motorcykler forstår vi, at købet af en ny Yamaha motorcykel er en stor beslutning, der kræver omtanke og følelsen af at have truffet det rigtige valg. Derfor er vi stolte af at tilbyde vores kunder muligheden for at se og prøvekøre et stort udvalg af vores motorcykler, inden du forpligter dig til et køb. Dette giver dig en unik mulighed for at opleve Yamaha's kvalitet og køreegenskaber, i et trygt og vejledende miljø.

Har du nogen spørgsmål​? 

Vi hjælper og rådgiver altid gerne vedr. spørgsmål til nye og brugte motorcykler, udstyr, byttepriser, forsikring, finansiering og meget mere. Udfyld nedenstående kontaktformular, og så vender vi tilbage hurtigst muligt 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: lukket

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​