Vi kan nu tilbyde et MC kørekort, en ny Yamaha MT-07 2021 i valgfri farve samt en fuld udstyrspakke til én skarp samlet pris: 99.990,- kr.

Kan betales som et samlet beløb eller finanseries med delbetaling:

Finansieringsforslag: Santander lån uden udbetaling

1.554,- Kr. / måneden

Lån uden udbetaling. Mdl. ydelse: Kr. 1.554,- kr. Løbetid: 96 mdr. Variabel Debitorrente: 10,42 %. ÅOP før skat: 11,22 %. Kontogebyr: 39,- kr./pr. md. Etableringsomkostninger: 499,- kr. Samlede kreditomkostninger: Kr. 49.594,- Tilbagebetaling i alt kr. 149.554,- over 96 mdr.

Lånet kan også laves med udbetaling, med en længere/kortere løbetid og kan til enhver tid indfries uden ekstragebyrer. Der kan betales ekstraordinære afdrag uden ekstragebyr hermed spares renter i den resterende løbetid. Positiv kreditgodk. og ikke reg. i RKI forudsættes. Obl. kaskoforsikring. inkl. nummerplader og levering. Der tages forbehold for prisændringer, renteforhøjelser og tastefejl.   

Kørekort

Vi hjælper og guider dig gennem forløbet fra start til slut. Vi har samarbejde med flere køreskoler i hovedstadsområdet, men du er naturligvis velkommen til at kontakte os hvis du har andre specifikke ønsker hertil.

Vi kan personligt anbefale Tip Top Trafik køreskole​

Motorcykel

Ny Yamaha MT-07 2021 i valgfri farve. Du bestemmer leveringsdato. Kan også leveres neddroslet og godkendt til A2 kørekort.

Udstyrspakke

Pakken består af udvalgte kvalitetsvarer fra anerkendte brands. Vi hjælper og rådgiver med størrelser og pasform, så du opnår den bedst mulige sikkerhed og komfort.

- Hjelm: HJC I70

- Jakke: REV'IT! Voltiac 2

- Bukser: REV'IT! Factor 4

- Handsker: REV'IT! Boxxer H2O

- Støvler: TCX HUB

Hvis du har andre ønsker er vi naturligvis åbne for en anden sammensætning. Dog med forbehold for at den samlede pris på pakken (99.990,- kr.) da kan variere.​

​Er du klar til at føre drømmen ud i livet? Udfyld kontaktformularen og book din pakke i dag:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fisker Motorcykler

Hos Fisker Motorcykler forhandler vi nye og brugte Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, alt i MC tøj og udstyr og driver et autoriseret Yamaha værksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

08:00-16:00