BRUGT TRACER 9 GT

BRUGT YAMAHA TRACER GT 2021

SAMLET PRIS: 169.990,-

Bliv et med Vejen: Yamaha TRACER 9 GT fra 2021

Tag dit eventyr til nye højder med denne velholdte Yamaha TRACER 9 GT fra 2021. Med kun ~ 2650 km på kilometertælleren står denne motorcykel klar til at skrive det næste kapitel sammen med dig. Dens enormt kraftfulde motor, kombineret med lette og smidige håndteringsegenskaber, gør den til en sand fryd for enhver motorcyklist, der søger spænding og kontrol.

Udvalgte fordele ved denne Yamaha TRACER 9 GT:

- Enormt Kraftfuld Motor: Oplev rå, ufiltreret kraft, der får dit hjerte til at slå hurtigere. Den kraftfulde og pålidelige CP3 motor leverer hver gang og sikrer, at du aldrig vil kede dig.

- Let og Smidig Håndtering: Uanset om du tager en tur gennem byen eller udforsker landevejene, vil du nyde dens fejlfrie respons og smidige agilitet, der gør hver tur til en leg.

- Store og praktiske sidetasker der let og hurtigt kan tages af og på

- Flot Stand: Motorcykel er gennemtjekket på vores autoriserede Yamaha værksted og fremstår i pæn og velholdt stand.

Grib chancen for at eje en del af motorcykelhistorien. Kontakt os i dag for at arrangere en prøvetur og mærk den uovertrufne kombination af kraft, elegance, og historie. Din nye Yamaha TRACER 9 GT venter på dig:

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: lukket

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​