YAMAHA YZF-R1

YAMAHA YZF-R1 2024 MODEL

317.990,- KR. INKL. LEV.​​

YAMAHA YZF-R1 BESKRIVELSE

R1 er den mest fokuserede og højteknologiske Superbike, Yamaha nogensinde har bygget. Det har den været lige siden lanceringen af den oprindelige model for mere end 25 år siden. Og næsten alt på den nyeste R1 kan spores direkte tilbage til racerbanen, hvor Yamahas løbsvindende racingteams og testkørere har udviklet og afprøvet den avancerede teknologi, som du nu kan se og opleve på din R1.​

Hvert stykke avanceret teknologi på R1 er udviklet på grundlag af viden fra Yamahas engagement i racing på højeste niveau. Den bemærkelsesværdige 4-cylindrede 998 cc EU5 crossplane-motor er en direkte efterkommer af M1-motoren – mens dens aerodynamiske kåbedele kommer direkte fra udviklingen på racerbanen.

Men frem for alt er det R1's utrolige udvalg af smart elektronik, der gør denne motorcykel til noget helt specielt. Den er udstyret med alt fra et "ride-by-wire"-gasrulle til Launch Control System (LCS), motorbremsestyring (EBM) samt Brake Control (BC) og meget mere. Dette er den ultimative Yamaha superbike, der er bygget til at vise vejen på gaden og på banen. Fås med næste generations Icon Blue- og Yamaha Black-farveskemaer og -grafik.

DETALJER

 • YZF-R1: Legendarisk Superbike udviklet i samarbejde med Valentino Rossi. Yamahas ultimative fabriksproducerede racermotorcykel til gadebrug.
 • Motor: 998cc, 4-cylindret, 4-takts, væskekølet crossplane-motor. 200 HK ved 11.500 o/m. Ride-by-wire indsprøjtning.
 • Rider-assists og Elektronik: TFT LCD farvedisplay.Traction control. Riding modes. Wheelie-, launch og slide control. Brake control og engine brake management.
 • Transmission: 6-trins gearkasse med flerpladet assist- og slipperkobling i oliebad. Kædetræk. Tovejs quickshift.
 • Stel: Boksramme i aluminium. Kronrørsvinkel: 66°. Akselafstand: 1.405 mm.
 • Affjedring: Foran: KYB-upside down-gaffel med 43 mm gaffelben. Justerbar fjederforspænding og dæmpning. Bagpå: Svinggaffel med centralt placeret KYB-støddæmper. Justerbar fjederforspænding og dæmpning.
 • Bremser: Foran: 2 stk. 320 mm skiver. Bagpå: 1 stk. 220 mm skive. Kombibremser. kurve-ABS.
 • Dæk: Foran: 120/70-17. Bagpå: 190/55-17.
 • Mål og vægt: Samlet længde: 2.055 mm. Hjulafstand: 1.405 mm. Sædehøjde: 855 mm. Min. frihøjde: 130 mm. Fuldtanket vægt: 201 kg.
 • Benzintank: Tankkapacitet: 17,0 L. 

 • Kørekort: A

 • Farver: Icon Blue (2022+2024), Midnight Black

Har du spørgsmål til motorcyklen, finansiering, forsikring, byttepris eller prøveture?

Udfyld kontaktformularen så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Om Fisker Motorcykler

Fisker Motorcykler er din autoriserede specialist i Yamaha motorcykler, originale Yamaha reservedele, eftermarkedstilbehør og sikkerhedsbeklædning. Derudover driver vi et autoriseret Yamaha motorcykelværksted​​ og skadescenter.

CVR: 35509364

Kontakt

Åboulevard 55, 1960 Frederiksberg C

Nye/Brugte Motorcykler: Ea@fisker-mc.dk

Værksted/Reservedele: Joel@fisker-mc.dk

Tøj/Udstyr: Niclas@fisker-mc.dk

ALM. ÅBNINGSTIDER

BUTIK:

Mandag-fredag: 10:00-17:00

Lørdag: lukket

Søndag: lukke​t

VÆRKSTED:

Mandag-Fredag: 08:00-16:00

Lørdag-Søndag: lukket​